Vă stăm la dispoziţie!

+4 0356 / 005 161

BUN VENIT

Suntem onorați să vă punem la dispoziție cele mai de calitate servicii în domeniul - CADASTRU, URBANISM, TOPOGRAFIE și GEODEZIE.

Despre noi

Firma noastră este autorizată de către Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară fiind certificată în Clasa I pentru domeniile cadastrului, geodeziei și cartografiei. Executăm lucrărilor de specialitate în domeniu şi suntem abilitaţi să realizăm lucrări de proiectare pentru infrastructura rutieră.

Servicii

Societatea este certificată pentru proiectarea de drumuri județene, locale, strazi si constructii anexe; de asemenea un rol important în activitatea firmei o reprezinta si lucrarile de urbanism, respectiv dezvoltarile imobiliare în domeniul rezidential, comercial, industrial, logistic și agrement.

Echipa

În cadrul departamentului nostru își desfășoară activitatea ingineri, tehnicieni și colaboratori specializați pe profilul lucrărilor enumerate, autorizați de către Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară Categoria D, A, BC și C pentru domeniile cadastrului, geodeziei și cartografiei.

Dotare tehnică

Firma noastră foloseşte cele mai noi tehnologii şi programe software pentru inginerie, necesare implementarii solutiilor din domeniul CAD, GIS, topografie si cadastru.

Portofoliu

Pentru clientii nostri suntem un partener de încredere, prin calitatea deosebită a serviciilor prestate de echipa noastă. Punctualitate, seriozitate, parteneriat de încredere şi de durată, într-un cuvant profesionalism. Acestea sunt elementele ce caracterizează colaborarea cu clienţii nostri.

Contact

Jud. Timiş, mun. Timişoara, str. Stuparilor, nr. 45A, ap. 202 | Telefoane mobile: 0733 950 823, 0733 950 824, 0733 950 825 | Telefon fix: 0356 005 161 | Fax: 0356/005 162 | office@topografiecadastru.com

Vreţi să aflaţi mai multe?

Pentru orice întrabare, comentariu, sau părere, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Ultimele informaţii

În această secţiune vă vom ţine la curent cu cele mai recente informaţii din domeniu.